ยูโรเปียนขนสั้น

ยูโรเปียนขนสั้น

ยูโรเปียนขนสั้น หรือที่เรียกว่า European in the Flute และ WCF เป็นสายพันธุ์ของแมวที่มีต้นกำเนิดในอียิปต์และจัดอยู่ในสวีเดนเป็นครั้งแรก คำนี้ใช้เป็นวิธีที่ซับซ้อนในการอ้างถึงแมวบ้านยุโรปทั่วไป สิ่งนี้ทำให้เกิดความสับสนเนื่องจากแมวสายเลือดของสายพันธุ์นี้ควรจะคล้ายกับแมวบ้านยุโรปทั่วไป

ใน WCF สปีชีส์ที่คล้ายกันเรียกว่าเซลติก ผมสั้นและเคยถูกมองว่าเป็นสายพันธุ์เดียวกัน แต่สายพันธุ์นี้ค่อนข้างแตกต่างจากชาวยุโรป และตอนนี้ WCF ได้จดทะเบียนชาวยุโรปที่แท้จริงภายใต้ชื่อสายพันธุ์นี้ แทนที่จะใช้ชื่อเซลติก ชอร์ตแฮร์

บริติชชอร์ตแฮร์มีบทบาทในการเป็นสายพันธุ์ที่คล้ายกับแมวบ้านยุโรปดั้งเดิมจนถึงต้นศตวรรษที่ 20 แม้ว่าจะมีสต็อกมากกว่าแมวยุโรปทั่วไปจนถึงปี 1949 เมื่อ European Shorthair ได้รับการยอมรับจากสหพันธ์ Internationale Feline (FIFe) ซึ่งเป็น European Shorthair ที่เก่าแก่ที่สุดที่รู้จักซึ่งจดทะเบียนใน FIFe เกิดในปี 2483

เนื่องจากต้นกำเนิดของ European Shorthair ก่อนการก่อตัวของ FIFe ในปี 1949 มาตรฐานการผสมพันธุ์ที่อธิบาย European Shorthair เป็นสายพันธุ์ที่เป็นที่ยอมรับนั้นสามารถพบได้ในหนังสือแมวหลายเล่มตั้งแต่ช่วงทศวรรษที่ 1930

ยูโรเปียนขนสั้น

ยูโรเปียนขนสั้น

The European Shorthair, also known as the European in the Flute and WCF, is a breed of cat that originated in Egypt and was first classified in Sweden. The term is used in a complex way to refer to a common European domestic cat. This is confusing as the pedigree of this breed is supposed to be similar to a typical European domestic cat.

In WCF, similar species are called Celtic. Short hair and used to be considered the same breed. But this breed is quite different from Europeans and now WCF has registered true Europeans under this breed name. Instead of using a Celtic name Shorthair

The British Shorthair was active as a breed similar to the original European domestic cat until the early 20th century, although it stocked more than the typical European cat until 1949, when the European Shorthair was recognized by the British Shorthair. federation Internationale Feline (FIFe), the oldest known European Shorthair registered in FIFe, was born in 1940.

Due to the origin of the European Shorthair prior to the formation of FIFe in 1949, breed standards describing the European Shorthair as a recognized breed can be found in many cat books from the 1930s.

ขอบคุณผู้สนับสนุนหลัก >>>ufa1668<<<

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ >>> ที่นี่ <<<