แร็กดอลล์

แร็กดอลล์ เป็นแมวสายพันธุ์ที่มีจุดสีและดวงตาสีฟ้า แมวพันธุ์นี้มีขนาดใหญ่มีกล้ามเนื้อมีขนยาวและมีขนนุ่มเนียนที่พัฒนาโดย Ann Baker ผู้เพาะพันธุ์ชาวอเมริกันในช่วงทศวรรษที่ 1960 พวกเขาเป็นที่รู้จักกันดีที่สุดในเรื่องนิสัยที่เชื่อง ชื่อ “Ragdoll” มีที่มาจากแนวโน้มของบุคคลจากหุ้นแบบดั้งเดิมที่จะเดินกะเผลกและผ่อนคลายเมื่อหยิบขึ้นมา

เป็นที่นิยมโดยเฉพาะทั้งในสหราชอาณาจักรและสายพันธุ์พื้นเมืองในสหรัฐอเมริกาแมว ragdoll มักรู้จักกันในชื่อ “แมวที่เหมือนสุนัข” หรือ “แมวที่เหมือนลูกสุนัข” เนื่องจากพฤติกรรมมีแนวโน้มที่จะติดตามคนรอบข้าง ง่ายต่อการจัดการทางร่างกายและญาติของพวกเขาไม่มีความก้าวร้าวต่อสัตว์เลี้ยงอื่น ๆ

Ragdoll เป็นแมวตัวใหญ่และหนักกว่า หัวของมันเป็นรูปตัววีตาของมันมีขนาดใหญ่และกลมขนหนาแขนขาหนาหางยาวลำตัวนุ่มและส่วนใหญ่มีสามสีหรือสองสี

แมวแร็กดอลกอดรัดราวกับหุ่นที่อ่อนนุ่มและเป็นมิตรกับผู้คนมาก มีบุคลิกที่กล้าหาญไม่ทราบว่าความกลัวคืออะไรและมีความอดทนต่อความเจ็บปวดได้ดี มักถูกเข้าใจผิดว่าปราศจากความเจ็บปวดสามารถทนต่อการเล่นของเด็ก ๆ ได้และเป็นสัตว์เลี้ยงที่เหมาะสำหรับครอบครัว

แร็กดอลล์

แร็กดอลล์

Ragdoll is a breed with colored dots and blue eyes. The large, muscular, long-haired and silky cat breed developed by American breeder Ann Baker in the 1960s, they are best known for their tame traits, the “Ragdoll”. It is fueled by the tendency of individuals from traditional stocks to limp and relax when picked up.

It is especially popular in both the UK and native breeds in the United States, the ragdoll cat is often known as the “Dog-like cats” or “puppy-like cats” because their behavior tends to follow people around them. They are easy to manage physically, and their relatives are not aggressive towards other pets.

Ragdoll is a bigger and heavier cat. Its head is V-shaped, its eyes are large and round, thick fur, thick limbs, long tail, soft body, and most of them come in three or two colors.


The ragdoll cat caresses like a soft puppet and is very friendly. Have a brave personality, do not know what fear is, and have good pain tolerance. It is often mistaken for pain-free, tolerant of children’s play, and is a great family pet.

ขอบคุณผู้สนับสนุนหลัก >>>ufa1668<<<

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ >>> ที่นี่ <<<