มันช์กิ้น

มันช์กิ้น

 มันช์กิ้น
มันช์กิ้น

เป็นแมวที่มีทั้งขนสั้นและยาว เป็นแมวขนาดกลางลำตัวยาว ดวงตาเป็นรูปวอลนัท และมีหูรูปสามเหลี่ยมเนื่องจากกระบวนการกลายพันธุ์ดังนั้นพวกมันจึงมีขาสั้นและอ้วน

ซึ่งเป็นลักษณะเด่นที่ทำให้ผู้คนจดจำได้มากที่สุดดังนั้นขาของ Munchkin จึงไม่ได้เป็นเพราะพวกเขาพิการ ซึ่งมีขนาดหน้าเท้าปกติที่มีความยาวเท่ากัน

นิสัยและอารมณ์
แมวขาสั้นตัวนี้มีความมั่นใจทำตัวง่ายและไม่กังวลกับร่างกายที่ผิดปกติของเธอ แมวตัวนี้ชอบเล่นและมักจะต่อสู้กับเพื่อนของมัน พวกเขาชอบซ่อนวัตถุขนาดเล็กที่ส่องประกายเพื่อเล่นในภายหลัง

มันช์กิ้นยังมีสัญชาตญาณนักล่า และจะไล่หนูหรืออะไรก็ตาม แต่ในตอนท้ายของวันมันไม่ต้องการอะไรนอกจากนั่งบนตักของเจ้าของและร้องเสียงแหลม

ความเป็นมาและความเป็นมา
ต้นกำเนิดของแมวขาสั้นเป็นที่ถกเถียงกัน ถูกพบในอังกฤษในช่วงต้นทศวรรษที่ 1930 แต่แมวจำนวนมากถูกกำจัดไปในช่วงสงครามโลกครั้งที่สอง ในปี 1983 ครูสอนดนตรี Sandra Hochenede ได้พบกับแมวสองตัวโดยบังเอิญ

ซึ่งซ่อนอยู่ในรถกระบะหลังถูกสุนัขบูลด็อกไล่หลังจากช่วยชีวิตแมวได้เธอพาพวกมันกลับบ้านและพบว่าพวกมันท้อง ในที่สุดเธอก็เก็บแมวดำไว้กับตัวเองและมอบแมวสีเทาให้กับคนอื่น ๆ ซึ่งแมวที่เลี้ยงไว้เองมีชื่อว่า Blackberry

It is a cat with both short and long hair. It is a medium sized cat with long body. The eyes are walnut-shaped. And they have triangular ears due to the mutation, so they have short and fat legs.

This is the trait that is most recognizable by people, so Munchkin’s legs aren’t because they are crippled. Which has the same length on the front of the foot.

Habits and temperament: This short-legged cat is confident, easygoing, and less worried about her abnormal body. This cat loves to play and often fights with his friends. They love to hide small, shiny objects to play with later.

Munchkin also has a predator instinct. And will chase mice or whatever But at the end of the day, it wanted nothing but sat on the owner’s lap and squeaked until the owner cried.

Background and Background: The origins of short-legged cats are debated. But they were found in England in the early 1930s, but many cats were wiped out during World War II.In 1983, music teacher Sandra Hochenede accidentally met two cats.

Hiding in a pickup truck after being chased by a bulldog after saving the cats, she takes them home and finds them pregnant. In the end, she kept the black cat to herself and gave the gray cat to others, the self-named cat. Blackberry

มันช์กิ้น

ขอบคุณผู้สนับสนุนหลัก >>>ufa1668<<<

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ >>> ที่นี่ <<<

ใส่ความเห็น