แมวพันธุ์สีสวาด

แมวพันธุ์สีสวาด หรือแมวโคราชปรากฏออกสู่สายตาให้ชาวโลกเห็นเป็นครั้งแรก และประเทศสหรัฐอเมริกาใน พ.ศ.2502 เนื่อง จากสองสามี ภรรยาชาวอเมริกัน เกษียรอายุจากการได้มาทำงานในประเทศไทย และได้รับ แมวสีสวาด 2 ตัวชื่อ นารา และ ดารา เป็นของขวัญตั้งแต่นั้นเป็นต้นมา

แมวสีสวาดได้รับความชื่นชอบและนิยมเป็นอันมากในที่ต่างประเทศ และมีการจัดการงานประกวดขึ้นอยู่บ่อยครั้งและยังมีการจัดตั้งตามมาตรฐานของสายพันธุ์ของแมวสีสวาดหรือแมวโคราชขึ้นมาใน พ.ศ. 2508 อีกอย่า

ยังค่อนข้างน่าเสียดายที่ปัจจุบันนี้แมวโคราชนั้นค่อนข้างหารับชมได้ยากมากที่ประเทศไทย แมวสีสวาดจัดเป็นแมวขนาดกลางมีหางยาวเรียว ตัวผู้มีน้ำหนักประมาณ 8-10 ปอนด์

ในขณะที่ตัวเมียจะอยู่ที่ 6-8 ปอนด์ หนึ่งในคุณสมบัติ อันเป็นที่ชื่อชอบของคนทั้งโลกคือ นัยตาสีเขียว สดใส ดูกว้างและกลมโตน่าดึงดูด

แมวพันธุ์สีสวาด

แมวพันธุ์สีสวาด

Roan cat or Korat cat appeared to the world for the first time to see. And the United States in 1959 due to the American couple Retired from working in Thailand and received 2 Roan cats named Nara and Dara as a gift since then.

Roan cats are popular and popular in many countries. And there are frequent contests, and the establishment of standards for the breed of Roan or Korat cats was established in 1965.

It is still a pity that Korat cats are currently very rare to see in Thailand.

It is still a shame that Korat cats are currently very rare to see in Thailand. Roan cats are classified as medium sized cats with long, slender tails. Males weigh around 8-10 pounds.

While females are around 6-8 pounds, one of the qualities Which is the favorite name of the whole world. It is bright green eyes, wide and round, attractive and attractive.

ขอบคุณรูปจาก Google

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ ที่นี่

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *