แมวพันธุ์เจแปนนีส บ๊อบเทล

แมวพันธุ์เจแปนนีส บ๊อบเทล

ลักษณะภายนอก

แมวพันธุ์เจแปนนีส บ๊อบเทล เป็นแมวที่มีหน้าตาหวานน่ารักและฉลาด เขาชอบอยู่กับผู้คนและเล่นอย่างไม่มีที่สิ้นสุด เราสามารถเรียนรู้ชื่อและการตอบสนองของเราเอง เขาสามารถนำของเล่นมากมายมาที่ผู้ดูแลและสามารถเล่นกับของเล่นที่เขาชื่นชอบได้หลายชั่วโมง Bob Patel ชอบสังสรรค์และเป็นคนที่ดี เขาสามารถดูแลบ้านได้โดยไม่ทำให้เกิดปัญหาแม้ว่าบ้านจะเป็นสุนัขก็ตาม ในเวลาเดียวกันมันสามารถไปได้ดีกับแมวสายพันธุ์อื่น ๆ และกับ Bobtail อื่น ๆ เขาเคยถูกเรียกว่าแมวโง่ เพราะมีความสัมพันธ์ไม่รู้จบหากมีคู่ของคุณเอง

เขามีเสียงนุ่มไพเราะไพเราะและใช้เสียงนี้ในการร้องเพลงเพื่อโน้มน้าวให้ทุกคนหลงใหล

ที่อยู่อาศัย

เป็นแมวหางสั้นสไตล์ญี่ปุ่นเลี้ยงง่าย สามารถปรับตัวเข้ากับกิจกรรมประจำวันได้ดีตราบใดที่มีเวลาให้เขาเล่น และติดต่อกับผู้ดูแล แต่ในขณะเดียวกันเขาก็ไม่ใช่แมวที่จะอุ้มไว้บนตัก เขาชอบอยู่กับผู้ดูแล แต่จะนั่งหรือนอนข้างคุณบนเตียง เขาสามารถกระโดดได้สูงมาก ดังนั้นต้องมีสถานที่ที่สามารถกระโดดได้สูงในการออกกำลังกายเขาชอบโต้ตอบกับของเล่นเช่นเล่นขนนกและกระโดดและจับพวกเขา

หางสั้นของญี่ปุ่นควรออกกำลังกายให้เพียงพอเพื่อรักษาน้ำหนักเพื่อรักษามาตรฐาน เขาชอบฝึกฝนและชอบชิมอาหารของมนุษย์จึงง่ายต่อการเพิ่มน้ำหนัก

ประวัติความเป็นมา

แมวพันธุ์เจแปนนีส บ๊อบเทล เป็นที่รู้จักในญี่ปุ่นตั้งแต่ศตวรรษที่ 6 วัด Kotoguchi และ Nikko ยังคงมีแผ่นไม้โบราณและภาพวาดญี่ปุ่นแสดงความรักของพวกเขา แมวญี่ปุ่นหางสั้นของเขาแมวสายพันธุ์นี้เกิดขึ้นเองและยังไม่ได้รับการพัฒนา แต่อย่างใด

หางสั้นของญี่ปุ่นได้รับการเลี้ยงดูโดยไรไหมเพื่อช่วยกำจัดหนูและควรได้รับการดูแล อย่างไรก็ตามครอบครัวของจักรพรรดิรักแมวตัวนี้มากและได้รับสิทธิพิเศษในการปกครอง และถือได้ว่าเป็นผู้ภักดีอย่างยิ่งมีเรื่องราวที่จักรพรรดิองค์หนึ่งค้นพบญี่ปุ่น Bob Tell เป็นแมวที่น่ารักและทำให้เขามีมารยาท แมวพันธุ์นี้ได้รับอนุญาตให้ปกป้องสวนของพระราชวังอิมพีเรียล เขาเป็นผู้นำคนญี่ปุ่น หางสั้นที่มีเส้นไหม Jung สีแดง

บ๊อบเทล เป็นแมวแห่งโชคที่นำความมั่งคั่งมาให้กับแมวหางสั้นสามสีหรือที่เรียกว่า Mi-Ke ถือว่าเป็นสีนำโชค อาจเป็นเพราะแมวสามสีส่วนใหญ่เป็นเพศหญิง ในประเทศญี่ปุ่นแมวสายพันธุ์นี้เรียกว่า Maneki Neko หรือแมวกวักมือเรียกซึ่งศิลปินสร้างขึ้นเป็นรูปปั้น พบได้ในบ้านญี่ปุ่นทุกหลังเพราะเชื่อว่าคนดีจะถูกพาเข้ามา

แมวพันธุ์เจแปนนีส บ๊อบเทล

Appearance

Japanese cat breeds Bobtail is a cat that looks sweet, cute and intelligent. He likes to be with people and play endlessly. We can learn our own names and responses. He can bring many toys to his caretaker and can play with his favorite toys for many hours. Bob Patel likes to socialize and be a good person. He can look after the house without causing problems, even if the house is a dog. At the same time, it can go well with other breeds of cats and with other Bobtail. He used to be called a silly cat. Because there is an endless relationship if you have your own partner.

He has a soft, melodious voice and uses this voice in singing to convince everyone to be fascinated.

Housing

It is a short-tailed cat in Japanese style. Able to adapt to daily activities well, as long as there is time for him to play And contact the caretaker But at the same time, he is not a cat to be carried on the lap. He likes to be with the caretaker. But will sit or lie beside you on the bed He can jump very high. Therefore, there must be a place where jumping can be high in exercise. He likes to interact with toys such as playing feathers and jumping and catching them.

The short tail of Japan should exercise enough to maintain weight to maintain the standard. He likes to practice and tastes human food, so it’s easy to gain weight.

History

Japanese Bobtail Cats ”are known in Japan since the 6th century. Kotoguchi and Nikko temples still have ancient wooden planks and Japanese paintings showing their love. His short-tailed Japanese cat. This breed of cat is spontaneous and has not been developed. Anyhow

Japanese short tails have been raised by silkworms to help get rid of rats and should be taken care of. However, the emperor’s family loved this cat very much and were given special privileges. And is regarded as extremely loyal. There is a story that an emperor discovered in Japan. Bob Tell was a cute cat and gave him manners. This breed of cat was allowed to protect the gardens of the Imperial Palace. He is a Japanese leader. Short tail with red Jung silk threads

Bobtail is a lucky cat that brings wealth to three-colored short-tailed cats, known as Mi-Ke. It is considered a lucky color. Probably because most three-colored cats are female. In Japan, this cat breed is called Maneki Neko, or the beckoning cat, which the artist created as a sculpture. Found in every Japanese house because it is believed that good people will be brought in.

ขอบคุณรูปจาก Google

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ ที่นี่

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *